top of page

ΕΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΤΙΚΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΟ CAPRI!

Jul 10

1 min read

Cristina


Την Πέμπτη 27 Ιουνίου, στο bar restaurant του Regency Casino Thessaloniki, ō kipos, ταξιδέψαμε σε έναν μοναδικό προορισμό: αυτόν που δημιούργησε με πολύ αγάπη και φροντίδα η Έλενα Σαλλούστο, για όλους εμάς τους τυχερούς που παρευρεθήκαμε εκείνο το βράδυ στο Escape to Capri.


Στην είσοδο του χώρου ήταν παρκαρισμένη μία vintage Alfa Romeo Spider του 1980, η οποία μας θύμιζε παλιές ιταλικές ταινίες. Από εκεί λοιπόν ξεκινούσε η μαγεία της βραδιάς! Μετά μπαίναμε στον χώρο του event, ο οποίος ήταν στολισμένος με εκπληκτικές συνθέσεις λουλουδιών και λεμονιών και νιώθαμε τότε πως είχαμε φτάσει Ιταλία.



Κατευθυνόμασταν στο εντυπωσιακό bar της Campari για να δοκιμάσουμε τα ειδικά διαμορφωμένα για την βραδιά κοκτέιλ, τα οποία τα συνόδευαν όσοι ήθελαν με τα πούρα της εταιρείας Smoke Cigars. Η χαρούμενη διάθεση ήταν διάχυτη στα πρόσωπα των καλεσμένων που περιτριγύριζαν το μπαρ, μιλώντας και γνωρίζοντας ο ένας τον άλλον. Εμφανίσεις κομψές και πολύ όμορφα πρόσωπα που χαμογελούσαν καθώς συναντιόντουσαν.


Σιγά-σιγά αφηνόμασταν να λικνιστούμε στους ήχους των ιταλικών τραγουδιών που ερμήνευε το μουσικό συγκρότημα, στην καταπράσινη πέργκολα του εστιατορίου, για να κατευθυνθούμε προς τα τραπέζια μας. Χαρούμενες φωνές, γέλια και απίστευτη ζωντάνια κατέκλυζαν τον χώρο.



Μόλις καθίσαμε λοιπόν στα τραπέζια, ξεκίνησε η γευστική πανδαισία! Τα πανέμορφα πιάτα νομίζω πως ικανοποίησαν και τον πιο δύσκολο ουρανίσκο, ενώ το wine pairing ενίσχυε όλες τις άψογες υφές και γεύσεις.  


Η οικοδέσποινα της βραδιάς πρόσεχε την κάθε λεπτομέρεια με αμέριστο ενδιαφέρον και φρόντιζε να είναι ευχαριστημένοι στο έπακρο όλοι οι καλεσμένοι της. Έτσι κατάφερε να μας προσφέρει μία πραγματικά μαγική απόδραση στο Capri και μας δημιούργησε την επιθυμία να την επαναλάβουμε! Επομένως με μεγάλη χαρά περιμένουμε να ακούσουμε λεπτομέρειες για το επόμενο event της.



Καλό καλοκαίρι γεμάτο όμορφες στιγμές απόδρασης!

Jul 10

1 min read

Cristina
bottom of page