top of page

Η ΖΩΗ ΤΩΝ ΤΑΞΙΔΙΩΝ

Feb 18

2 min read

Thaleia

Photo: Thaleia Valkouma

Η ζωή των ταξιδιών! Ταξίδια! Μικρές Ζωές! Δεν υπάρχει τίποτα πιο σημαντικό στη ζωή μας από τα ταξίδια. Δίκαια λοιπόν ονομάζονται μικρές ζωές. Σε βοηθούν να χαλαρώνεις, ακόμα και εάν είναι επαγγελματικά. Σου ανοίγουν νέους ορίζοντες. Σε ηρεμούν και καλυτερεύουν την ανθρώπινη ψυχολογία περιορίζουν το στρες και την κατάθλιψη. Έτσι, βελτιώνουν την ψυχική και σωματική υγεία.


Επίσης, σου προσφέρουν ατελείωτες γνώσεις, σου μαθαίνουν νέους τόπους, νέες συνήθειες, νέους πολιτισμούς, νέες γεύσεις, νέες μυρωδιές, νέους ήχους

και μουσικές, νέα και διαφορετικά στυλ ζωής. Γνωρίζεις πολλούς καινούργιους ανθρώπους, οι οποίοι σου αλλάζουν την ζωή.



Ταξιδέψτε και ξεχάστε για λίγο όσα σας απασχολούν, όσα σας προβληματίζουν, τις απογοητεύσεις και τους φόβους σας. Νιώστε το νέο περιβάλλον, τη νέα φύση που ανοίγεται μπροστά σας, τους νέους ανθρώπους, τους νέους τόπους και πολιτισμούς, τις όμορφες εικόνες που παρουσιάζονται στα μάτια σας. Αισθανθείτε όλα αυτά και άλλα τόσα με όλες σας τις αισθήσεις, δημιουργήστε αναμνήσεις και όμορφες εικόνες για εσάς και όσους επιλέγετε να είναι μαζί σας. Μεταμορφωθείτε σε travel addicts, γιατί τα ταξίδια έχουν να σας προσφέρουν πολλά.


Μαζί θα ταξιδέψουμε από Βορρά σε Νότο και από Ανατολή σε Δύση, αποκαλύπτοντας τους λόγους για τους οποίους τα ταξίδια πρέπει να παίζουν σημαντικό ρόλο σε κάθε ζωή. Θα ταξιδέψουμε μαζί για χαλάρωση, για διασκέδαση, για επαγγελματικούς

σκοπούς, για team bonding, για εκπαίδευση. Θα ταξιδέψουμε παρέα, με το

αγαπημένο μας πρόσωπο, με παιδιά, αλλά και solo. Θα επισκεφθούμε πρωτεύουσες για weekend, μακρινούς προορισμούς, θα κανουμε road trip. Θα μάθουμε πως πρέπει να οργανώνουμε σωστά ένα ταξίδι, ανάλογα με τους στόχους μας.


Ταξιδέψτε λοιπόν και δημιουργήστε εμπειρίες ζωής! Να θυμάστε πάντα πως όλα τα ταξίδια έχουν μυστικούς προορισμούς, τους οποίους δεν γνωρίζουμε, αλλά πρέπει να έχουμε ανοιχτά μάτια για να τους βρούμε. 


Το ταξίδι -ή καλύτερα τα ταξίδια- του Αddict αρχίζουν...

Be there!

Feb 18

2 min read

Thaleia
bottom of page