top of page

YSL BEAUTY: BEAUTY HAS NO GENDER

Apr 7

2 min read

Panos


Χρειάζεται χαρισματικός νους ώστε να μπορέσεις να συνδυάσεις σωστά το μαύρο και να αποδώσεις δημιουργικά και stylish σύνολα. Το μαύρο άλλωστε μπορεί να αποτελεί από τις πιο safe επιλογές, αλλά απαιτείται μερική φαντασία για να αποτυπωθεί ένα σωστά δομημένο total black look με τα αντίστοιχα textiles.


Ένα εντυπωσιακό αμάγαλμα αισθητικής και στυλ με κυρίαρχο στοιχείο το μαύρο και παραλλαγές του που προσκαλούν το μυστήριο είδαμε στο YSL BEAUTY Light Club event στην Αθήνα, by Newness Agency. Beauty experts, celebrities, fashion editors, influencers, καταξιωμένοι φωτογράφοι, μοντέλα και εκπρόσωποι του style αποτελούσαν το κοινό της εκθαμβωτικής περίστασης. Στη λίστα των καλεσμένων υπήρξαν οι: Άγγελος Μπράτης, Ηλίας Γκότσης, Κώστας Βασάλος, Έλενα Γαλύφα, Πλάτων Παπαγιαννόπουλος, Υβόννη Ντόστα, Ραμόνα Βλαντή, Κάτια Δέδε, Σίσσυ Κυριάκου και πολλοί ακόμη.

Το μαύρο κυμάνθηκε σε όλες τις εκδοχές του, καθώς παρατηρούσες έντονα τη διαφάνεια, οργάντζα σε φούστες τουτού, δερμάτινα υφάσματα σε τοπ, φούστες, πανωφόρια, αξεσουάρ αλλά και details κομματιών. Ένα party γεμάτο fun, αλληλεπιδράσεις, δοκιμές beauty προϊόντων, όπως κραγιόν και αρωμάτων, περίμεναν τους καλεσμένους που κατέφθαναν στο χώρο. Τα αλησμόνητα αρώματα για να διεγείρουν την αίσθηση της όσφρησης, κραγιόν που μένουν άθικτα με την κατανάλωση ζαχαρωτών, πάμπολλα photo booths και γωνίες ιδανικές για selfie και TikTok video ανήκαν στον χώρο όπου έλαβε μέρος το event. Το πάρτυ ξεκίνησε με light house μουσικές επιλογές και κατέληξε σε ένα ιδιαίτερο dance show που περιλάμβανε voguing χορό, δυναμικές genderfluid παρουσίες και το στοιχείο του sex appeal να κατακλύζει τη σκηνή.


Στην αποχώρηση μας από την εκδήλωση, σίγουρα μένει μια θετική εντύπωση πως η ομορφιά είναι υποκειμενική και αποτελεί δικαίωμα όλων, ανεξάρτητου εμφάνισης, φύλου και επιλογών.


Όπως ορίζει και η YSL Beauty με το τελευταίο άρωμα της MYSLF:


Being myself is the boldest thing I can do


...και εμείς ερχόμαστε να επιβεβαιώσουμε πως, στον κόσμο όπου ζούμε, η αυθεντικότητα είναι από τις πιο σημαντικές αξίες.


Apr 7

2 min read

Panos
bottom of page