top of page

TROYE SIVAN: GLOBAL MAKEUP BRAND AMBASSADOR FOR RABANNE

Jul 15

2 min read

Panos

Photo: Rabanne Beauty

Τα θερμόμετρα χτυπήσαν κόκκινο και οι βόλτες με τα παγωμένα τσάι λάτε έχουν σημάνει την επίσημη έναρξη του καλοκαιριού. Την καυτή βοή της σεζόν μας συμπληρώνουν τα καλοκαιρινά μας addictions και μία βόμβα hotness που έπεσε από την εταιρία Rabanne, η οποία ανακοίνωσε τον νέο της Makeup Brand Ambassador διεθνώς, που δεν είναι άλλος από τον Troye Sivan. Το καλλιτεχνικό άστρο της κινηματογραφικής και μουσικής βιομηχανίας συναντά έναν από τους διαχρονικούς οίκους που σίγουρα άφησε πρόσφατα το στίγμα του με τα designs των ρούχων αλλά και το ανατρεπτικό genderfluid make-up ύφος του.


O αστέρας αντανακλά την επιτυχημένη του πορεία από το νεαρό της ηλικίας του. Από τα finals του Star Search το 2007, μέσα σε μία δεκαετία οι ερμηνείες του εκτοξεύτηκαν στα παγκόσμια chart τoυ iTunes, λες και βρισκόταν υπό την επιρροή του Happy Little Pill ή μάλλον Little Pill of Success (Happy Little Pill: single που ξεπέρασε τα 35.000 copies), εφόσον πλέον έχει καθιερωθεί ως ένα παγκόσμιο icon τόσο της μουσικής όσο και της βιομηχανίας μόδας αλλά και ως «προάγγελος» της LGBTQIA+ κοινότητας. Τη διαδρομή του χρωματίζουν επίσης χαρακτηρισμοί όπως «The Perfect Pop Star» από το TIME, δύο υποψηφιότητες Grammy, ένα Billboard Music Award, τρία MTV Europe Music Awards και δύο GLAAD Media Awards. Η συνεργασία του με τον Jónsi (Revelation), για την ταινία Boy Erased, τέθηκε σε υποψηφιότητα για χρυσή σφαίρα για καλύτερο πρωτότυπο τραγούδι.



Τα παραπάνω μάς επαληθεύουν την επιλογή του, αλλά η κυρίαρχη αιτία που επέφερε τη συνεργασία είναι όπως αναφέρει και ο ίδιος: «Πάντα με προσέλκυε το vibe που απέπνεε η Rabanne χωρίς προσπάθεια. Αρέσκομαι στο να εκφράζομαι και να παιχνιδίζω και έχω δουλέψει ενεργά ανά τα χρόνια ώστε να ξε-μάθω όλους τους περιορισμούς που είχα βάλει στον εαυτό μου αναφορικά με τη μόδα και την ομορφιά. Υπάρχει κάτι στην εταιρία Rabanne που φαίνεται πολύ οικείο για εμένα προσωπικά και η προσέγγισή της στη μόδα και την ομορφιά συμβαδίζει με τη δική μου».


Ο Troye θα κάνει το επίσημο ντεμπούτο του ως Makeup Brand Ambassador στη νέα καμπάνια για τα NUDES: μία νέα συλλογή beauty που εμπνέεται από τα εμβληματικά υφάσματα του οίκου και αποδίδεται σε ιδιαίτερες makeup υφές που τελειοποιούν το δέρμα και προσφέρουν camera-ready αποτέλεσμα. Η καμπάνια έχει αποτυπωθεί από τις Maria και Louise Thornfeldt και προβάλλει τον Troye σε ένα ύφος μακιγιάζ από τη Creative Director του οίκου Rabanne Beauty Diane Kendal.


Tο μήνυμα που θα θέλαμε να μεταφέρουμε πάντως στον Troye έπειτα από αυτή τη συνεργασία είναι «SEND US NUDES».

Jul 15

2 min read

Panos
bottom of page