top of page

STREETSTYLE.GR, Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ STREET FASHION PHOTOGRAPHER

Mar 6

1 min read

Cristina

Photo: Streetstyle.gr

Τη streetstyle.gr τη γνώρισα ακριβώς έναν χρόνο πριν, στην οδό Τσιμισκή, την ώρα που περπατούσα, όταν μου ζήτησε απλά να με φωτογραφίσει γιατί της είχε αρέσει το look μου. Ήταν τόσο ευγενική! Την εμπιστεύτηκα αμέσως και φυσικά χάρηκα πολύ με την εμπειρία αυτή! Μετά την φωτογράφιση, ακολούθησε και βίντεο στο οποίο εξηγούσα τι ακριβώς φορούσα.


Όταν τελειώσαμε, επειδή βιαζόμουν γιατί είχα αργήσει λίγο στο ραντεβού μου, της πρότεινα να βρεθούμε κάποια άλλη στιγμή, για να γνωριστούμε καλύτερα. Αυτό το κορίτσι με τα μεγάλα μάτια και το λαμπερό χαμόγελο, είχε μπει στην καρδιά μου! Την επόμενη μέρα έψαξα να δω την δουλειά της. Απλά εκπληκτική! Street fashion photographer με εξαιρετική αντίληψη, με πάνω από 100.000 followers και ένα κοινό που την αγαπάει και την ακολουθεί πιστά!



Βρεθήκαμε για καφέ λίγο μετά, συζητήσαμε για τα μελλοντικά μας σχέδια. Εκείνη τότε ετοίμαζε την έκθεση της στο Excelsior και έκανε έτσι έναν συνολικό απολογισμό της πορείας της.


Η έκθεση της τελικά ήταν μαγική! Το concept, οι φωτογραφίες, ο κόσμος! Όλα συναρπαστικά, με όλη την έννοια της λέξης. Περάσαμε τόσο ωραία, που ανυπομονούμε να παραβρεθούμε και στο επόμενο project της! Ποιο θα είναι αυτό; Ελπίζω κάτι αντίστοιχο, σύντομα!



Και τώρα για το τέλος, λίγες απλές πληροφορίες για αυτόν τον όμορφο άνθρωπο που γνώρισα τυχαία, αλλά με ενέπνευσε πολύ: ονομάζεται Θεοδώρα, είναι Παρθένος στο ζώδιο, έχει μία υπέροχη οικογένεια και αγαπάει πολύ την φωτογραφία!


Της εύχομαι ολόψυχα να είναι πάντα ευτυχισμένη και πολύ, πολύ δημιουργική! 



Mar 6

1 min read

Cristina
bottom of page