top of page

SKIN DIVISION: ΜΟΛΙΣ ΚΑΤΕΦΘΑΣΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Feb 13

1 min read

Panos
Photo: Skin Division

Χρειάζεται να αναφέρουμε σε τι πολυδαίδαλη καθημερινότητα ζούμε πλέον; Δε νομίζω. Όλοι το αναγνωρίζουμε αν και συχνά απλά το αποδεχόμαστε. Και ο καταιγισμός πληροφοριών από τα social media μόνο stress μπορεί να μας προσφέρει. Σηκώστε χέρια όσοι έχετε προμηθευτεί προϊόντα που είδατε στο Tik Tok.


Photo: Skin Division

Στο πλαίσιο αυτό όμως, πώς αναγνωρίζουμε ιδανικά προϊόντα για τον εαυτό μας, τον

οργανισμό και το δέρμα μας; Ρωτώντας και δοκιμάζοντας, θα έλεγε κανείς. Οι ανάγκες του δέρματος ειδικά είναι εξατομικευμένες και πληθωρικές ταυτόχρονα. Ο καθένας μας μπορεί να πληροφορηθεί για τα οφέλη της ρετινόλης και των συγγενικών ρετινοειδών από ένα φαρμακείο ή απλά το Google. Χρειάζεται ιδιαίτερη έρευνα ωστόσο για να μπορούμε να παρέχουμε ισορροπία στο δέρμα μας, χωρίς υπερβολές και ικανοποιώντας παράλληλα τις ανάγκες του. Επιπρόσθετα, είναι σημαντικό να παρακολουθούμε και τον αντίκτυπο των σκευασμάτων που αγοράζουμε στο περιβάλλον και το σεβασμό τους στα ζώα.


Photo: Skin Division

Η Skin Division, ένα πρωτοποριακό ευρωπαϊκό brand φροντίδας του δέρματος,

κατέφθασε πρόσφατα στην Ελλάδα αποκλειστικά μέσω της NOVALIS Vita. Πρόκειται για ένα 100% vegan, μη τοξικό και cruelty-free brand που δημιουργήθηκε με την πεποίθηση ότι η ομορφιά είναι ένας αρμονικός συνδυασμός επιστήμης, φύσης και της μοναδικής ατομικότητας του καθενός μας.


Photo: Skin Division

Το όμορφο, νεανικό, υγιές και λαμπερό δέρμα γίνεται πραγματικότητα μέσα από μια

ολοκληρωμένη σειρά φροντίδας. Εκλεκτά φυτικά συστατικά από όλες τις άκρες της γης, όπως τα Marula oil, Kukui nut oil και Squalane olive oil, και καινοτόμες φόρμουλες συγκεντρώνονται στις κατάλληλες ποσότητες ώστε να προσφέρουν εξαιρετικά αποτελέσματα!


Υγιές, νεανικό, λαμπερό δέρμα - όχι πια απλά κάλυψη!


Ανακαλύψτε τα νέα της Skin Division:




Feb 13

1 min read

Panos
bottom of page