top of page

SISLEY PARIS: ΜΙΑ ΣΥΝΑΡΠΑΣΤΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ!

Mar 11

2 min read

Cristina


Αγαπώ πολύ την προσωπική πολυτέλεια! Αυτή την ήσυχη, ευχάριστη απόλαυση που  προσφέρει σε όλες τις αισθήσεις σου ένα όμορφο, προσεγμένο προϊόν, το οποίο αποπνέει έναν εκλεπτυσμένο, πολύ σοφιστικέ χαρακτήρα. Αυτό ακριβώς ανακάλυψα πρόσφατα στην εταιρεία καλλυντικών Sisley Paris και σιγά-σιγά άρχισα να «βυθίζομαι» με εμπιστοσύνη και ασφάλεια στον υπέροχο κόσμο της.


 Όλα ξεκίνησαν με ένα μακιγιάζ που μου πρότεινε η φίλη μου Δήμητρα Σ., υπεύθυνη στο νέο corner της Sisley Paris στο πολυκατάστημα Attica, στην οδό Τσιμισκή. Εντυπωσιάστηκα όχι μόνο με το τελικό αποτέλεσμα αλλά κυρίως με τη συνολική, ολιστική προσέγγιση της εταιρείας. Είχαμε ακριβώς την ίδια φιλοσοφία: Η ομορφιά πηγάζει από μέσα μας· η απόλαυση και η ευχαρίστηση που βιώνουμε από τη φροντίδα και την περιποίηση του εαυτού μας είναι αυτή που μας αναγεννάει κάθε μέρα. 


Όταν στην συνέχεια γνώρισα όλη την υπόλοιπη ομάδα της Sisley Paris, τη Φωτεινή Π., τη Νίκη Ι., την Ευγενία Χ., κατάλαβα πως είναι πολύ όμορφο να αφήνεσαι κυριολεκτικά στα χεριά αισθητικών που αγαπάνε αληθινά τα προϊόντα που σου προτείνουν αλλά κυρίως νοιάζονται πολύ για εσένα. Θέλουν να σε βοηθήσουν να ανακαλύψεις αυτό που πραγματικά σου ταιριάζει απόλυτα και αναδεικνύει τη μοναδική σου ομορφιά. Ποτέ ξανά δεν είχα νιώσει τόσο ελεύθερη και τόσο όμορφη όσο στο stand της Sisley Paris! Και όλη αυτή η εμπιστοσύνη μου στην εταιρεία Sisley Paris έφτασε στο αποκορύφωμά της με την πρόσφατη γνωριμία μου με τον Christian Giuglietta, τον επί 30 χρόνια International Make Up Artist της Sisley Paris και τη συνεργάτιδα του, Ελένη Μ.


Έμαθα λοιπόν όλη την ιστορία του οίκου από το 1974 μέχρι σήμερα· 50 χρόνια ασταμάτητης βελτίωσης η οποία ακόμα περνάει από τον προσωπικό έλεγχο της 87χρονής Isabelle, ιδρύτριας του οίκου, μίας κομψής Πολωνέζας πριγκίπισσας. Η Izia, όπως είναι το υποκοριστικό της και το όνομα του αγαπημένου μου αρώματος, που φοράω τον τελευταίο καιρό, με ενέπνευσε τόσο πολύ με την απλότητα και την ευγένεια της. Την γνώρισα πρόσφατα μέσα από το λόγια αλλά κυρίως μέσα από την αγάπη του Christian για εκείνη.


Πόσο υπέροχο είναι να σε αγαπούν τόσο πολύ οι άνθρωποι γύρω σου! Και όλη αυτή την αγάπη να την μετουσιώνεις σε ομορφιά και δημιουργία! Ναι, αυτό ακριβώς ονειρεύομαι και για εμένα από πάντα! Και η αλήθεια είναι πως χάρηκα τόσο πολύ όταν το συνάντησα πρόσφατα στην Izia μέσα από όλα τα προϊόντα που είχα την ευκαιρία να απολαύσω σε μία πραγματικά συναρπαστική εμπειρία περιποίησης στο corner της Sisley Paris!



Η Sisley Paris είναι ευρέως γνωστή για τα προϊόντα υψηλής ποιότητας που προσφέρει, καθώς και για την αποτελεσματικότητα των φυσικών κύριων συστατικών τους και τον αισθητηριακό τους χαρακτήρα. Τα προϊόντα της εταιρείας βραβεύονται συχνά με διακεκριμένα διεθνή βραβεία.



Mar 11

2 min read

Cristina
bottom of page