top of page

ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΔΙΑΚΟΠΩΝ ΣΤΟ PELIVA NATURE & SUITES

Jun 19

1 min read

N


Η αρχή του καλοκαιριού μάς κάνει να ονειρευόμαστε ταξίδια στα όμορφα μέρη της Ελλάδας. Το νότιο Πήλιο αποτελεί ένα από αυτά, έναν αγαπημένο προορισμό που συνδυάζει φυσική ομορφιά, πολλές ωραίες παραλίες, βόλτες σε γραφικά χωριά και παραδοσιακούς οικισμούς, όπως τις Πινακάτες, τις Μηλιές, τη Βυζίτσα... Για να χαρείτε μια τέτοια εμπειρία το καλοκαίρι με τη δροσιά του βουνού και της θάλασσας δημιουργήθηκε το Peliva Nature & Suites μέσα σε έναν κατάφυτο ελαιώνα.



Με σχεδιασμό που εναρμονίζεται με το φυσικό περιβάλλον, το Peliva Nature & Suites προσφέρει την υπόσχεση μιας αυθεντικής «ευ ζην» εμπειρίας. Το πρωινό ετοιμάζεται με φρέσκα κι εκλεκτά προϊόντα και σερβίρεται με υπέροχη θέα στον Παγασητικό κόλπο. Περιλαμβάνει μαρμελάδες από τον Αγροτουριστικό Συνεταιρισμό Γυναικών Βυζίτσας «Εσπερίδες», χειροποίητες πίτες με αγνά υλικά και τραγανό φύλλο, αυγά και φρούτα από τοπικούς παραγωγούς, ελιές και εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο από τον ίδιο τον ελαιώνα.



Το Peliva Nature & Suites αποτελείται από 3 σουίτες εξασφαλίζοντας την ανεξαρτησία και το privacy που επιθυμείτε. Οι σουίτες «Αθηνά», «Ήρα» και «Αφροδίτη» αποτυπώνουν τη σοφία, τη δύναμη και την ομορφιά, όπως ακριβώς οι τρεις θεές της μυθολογίας. Στις σουίτες, η αισθητική σέβεται το τοπίο και οι απαλοί γήινοι τόνοι συνδυάζονται με λιτές γραμμές. Οι μεγάλες ανοιχτές βεράντες, οι πέργκολες από καστανιά και λυγαριά, τα αρωματικά φυτά, οι λεβάντες και τα ελαιόδεντρα μεταφέρουν την αίσθηση της γης με μια αύρα ηρεμίας. Επίσης προσφέρεται η δυνατότητα, κλείνοντας και τις 3 σουίτες μαζί, να χαρείτε privé το ανοιχτό barbeque με το μοναστηριακό τραπέζι. Η αισθητική και η ατμόσφαιρα στο Peliva Nature & Suites στο Πήλιο συνθέτουν μια αυθεντική εμπειρία φιλοξενίας άρρηκτα συνδεδεμένη με τη φύση αποτελώντας ιδανικό προορισμό διακοπών κι ευεξίας.


Gallery:



Περισσότερες πληροφορίες στο www.peliva.gr

Jun 19

1 min read

N
bottom of page