top of page

GENNY FW 24/25: AN EXOTIC WOMAN IN A VERY MINDFUL WORLD

Sep 8

2 min read

Panos


Νομίζω πως όλοι αντιλαμβανόμαστε τις εξουθενωτικές απαιτήσεις των ημερών μας. Μπήκε Σεπτέμβρης και μαζί ακολούθησε η απαρχή όλων των σχεδίων που έχουμε δρομολογήσει... Ή τουλάχιστον επιχειρούμε. Σήμερα για να επιβιώσει κανείς, χρειάζεται να είναι παρών σε όλα. Μία διαρκής διάβαση πληροφοριών, υπόδειγμα επαγγελματία, καλός/ή φίλος/η και αντίστοιχα οικογενειάρχης και ένα ικανοποιητικό #Metime, ώστε να μην προβούμε φυσικά στο μηνιαίο burnout.



Αναλόγως με τα παραπάνω, αναδιαμορφώνεται και το σύγχρονο design και κατά συνέπεια το market του. Το ιταλικό brand Genny αποκαλύπτει τη συλλογή FW 24/25 σε μία συνέργεια συναισθήματος και έμπνευσης προερχόμενης από την τέχνη και τη μουσική, καθώς η νέα καμπάνια «An Exotic Woman» αντικατοπτρίζει αυτόν τον πολυδαίδαλο χορό. Η πολυτάλαντη καλλονή Jasmine Tookes συλλαμβάνεται από το φακό του Giampaolo Sgura, με στιλιστική επιμέλεια της εμβληματικής Alex White, όντας η μούσα της νέας καμπάνιας.



Μία εξωτική γυναίκα που αναβιώνει το glamour και την ενέργεια των 80s, μίας εποχής όπου η μόδα άνοιξε τις πόρτες της στην ιδέα μίας νέας γυναίκας και διαφορετικής. Μία γυναίκα τόσο σε ρόλο πρωταγωνιστή, όσο και σε θέση να φέρει τη συνειδητοποίηση της ιδέας μέσα από τον ρόλο αυτό. Η ίδια γίνεται πηγή έμπνευσης για τη δημιουργία των ενδυμάτων. Μία γυναίκα που μπορεί να επιλέξει η ίδια τη διαδρομή που θα ακολουθήσει, είτε είναι της επαγγελματία, είτε της μητέρας, της φίλης, ή ακόμη και όλων των παραπάνω μαζί.



Η σχεδιάστρια Sara Cavazza αποδίδει το κράμα των ιδεών της στην καμπάνια σε αυτό τον φανταστικό χορό που γίνεται πραγματικότητα με πρωταγωνίστρια την Jasmine. Υφάσματα, όπως chiffon, οργάντζα, σατέν και ζέρσεΐ, αποδίδουν τη βελούδινη λεπτότητα που χαρακτηρίζει με αρμονία την κίνηση, αποτυπωμένη σε ανοιχτόχρωμα tops και μπλούζες και η οποία συναντά πλήρως τις σχεδιαστικές δυνατότητες της συλλογής στα Cocoon παλτό που αγκαλιάζουν το σώμα με τα φαρδιά μανίκια τους, προσδίδοντάς του μία αίσθηση αισθησιασμού και ασφάλειας.



Μπορεί να βιώνουμε ένα κόσμο που θέλει το «Very mindful... & very demure», αλλά καλούμαστε να ανακαλύψουμε την αυθεντικότητα του εαυτού μας, με όποια διαφορετικότητα αυτή συνεπάγεται. Η εξωτική γυναίκα είναι αυθεντική και mindful όποτε αυτή το επιθυμεί.

Sep 8

2 min read

Panos
bottom of page