top of page

DUO VIOLINS: ΤΟ ELECTRIFYING ΜΟΥΣΙΚΟ ΝΤΟΥΕΤΟ

Mar 27

1 min read

N


Οι μουσικοί Δημήτρης Ίσαρης και Γιώργος Ραφαήλ Γαϊτάνος είναι οι Duo Violins, μία καλλιτεχνική σύνθεση-αμάγαλμα ethnic και pop/rock, χορευτικών και κινηματογραφικών ήχων. Θελκτικές μελωδίες και θεαματικές ερμηνείες, ιδανικές να γίνουν το soundtrack κάθε περίστασης: από ένα μαγευτικό, γαλήνιο ηλιοβασίλεμα σε μια παραλία, ως ένα groovy πάρτυ σε ένα urban night-out.



Ο Δημήτρης είναι ένας καλλιτέχνης-συνθέτης με ποικιλόμορφο background. Είναι ιδρυτικό μέλος του pop συγκροτήματος OtherView, καθώς επίσης και κάτοχος Masters στη μουσική, τον κινηματογράφο και τα media από το κορυφαίο NYU (Πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης). Τα highlights της ως τώρα καριέρας του περιλαμβάνουν την off-Broadway παραγωγή Mediterranean Voices υπό την αιγίδα του New York Foundation of the Arts, μία βράβευση από τον θρυλικό Μίμη Πλέσσα για το καλύτερο μουσικό θέμα σε θεατρική παράσταση και τέλος, το Take Me to Infinity, ένα κομμάτι που έφτασε τα 100 πιο shazamed κομμάτια του 2016 παγκοσμίως.



Ο Γιώργος είναι ένας έμπειρος μουσικός που έχει στο ενεργητικό του μία πληθώρα εμπειριών στο παγκόσμιο music stage: περιοδεία με τους Scorpions, MTV Unplugged, συνεργασίες με Μάριο Φράγκουλη, Active Member και πολλούς ακόμα... Έχει συμμετάσχει σε μεγάλες ορχήστρες, όπως η Εθνική Συμφωνική Ορχήστρα, η Ορχήστρα των Χρωμάτων, η Συμφωνική Ορχήστρα του Δήμου Αθηναίων και η Συμφωνική Ορχήστρα του Bristol. Έλαβε το Masters του (MA with Distinction) από το Πανεπιστήμιο του Bristol της Αγγλίας, στον τομέα της παραγωγής και της σύνθεσης για την τηλεόραση και τον κινηματογράφο.


Ανακάλυψε περισσότερα για τους Duo Violins:




Βρες τους Duo Violins σε Facebook, Vimeo, YouTube, Instagram και Spotify! Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείς να έρθεις σε επικοινωνία τηλεφωνικώς στο (+30) 6939768559 ή με e-mail στο info@duoviolins.com

Mar 27

1 min read

N
bottom of page