top of page

10 ΧΡΟΝΙΑ APOELLA BOUTIQUE: ΕΝΑ ΜΟΝΑΔΙΚΟ SUNSET PARTY ΣΤΟ SANI RESORT

Jul 16

1 min read

N

Oι σχεδιάστριες Stefania Frangista, Φοίβη Κυριάκη (AlaDastra), Αντωνία Καρρά, Rhea Calo, Celia Dragouni, Χριστίνα Πλακόπιτα (Ιδιοκτήτρια APOELLA), Marie Raxevsky, Στέλλα & Λαμπρινή Σταύρου (Ancient Kallos)
Oι σχεδιάστριες Stefania Frangista, Φοίβη Κυριάκη (AlaDastra), Αντωνία Καρρά, Rhea Calo, Celia Dragouni, Χριστίνα Πλακόπιτα (Ιδιοκτήτρια APOELLA), Marie Raxevsky, Στέλλα & Λαμπρινή Σταύρου (Ancient Kallos)

Η APOELLA Boutique γιόρτασε τα 10 χρόνια παρουσίας της στον χώρο του ελληνικού design, με ένα μοναδικό Sunset Party στο Sani Resort στη Χαλκιδική. Σε μια ατμόσφαιρα γεμάτη λάμψη και κομψότητα, γνωστοί και φίλοι προσκεκλημένοι του  brand είχαν την ευκαιρία να περιηγηθούν στο κατάστημα της APOELLA και να γνωρίσουν από κοντά τις Ελληνίδες σχεδιάστριες μόδας που συνεργάζονται με την boutique, καθώς επίσης να συμμετάσχουν σε διαδραστικά fashion activities.


Χριστίνα Πλακόπιτα (Ιδιοκτήτρια APOELLA), Ελένη Ανδρεάδη (Διευθύντρια Αειφορίας και CSR του Sani/Ikos Group)

Ανάμεσα στις παρούσες ήταν οι AlaDastra, Ancient Kallos, Antonia Karra, Celia Dragouni, Fresh Line, Marie Raxevsky, Rhea Kalo, Stefania Frangista. Οι συλλογές ρούχων και αξεσουάρ αυτών των ταλαντούχων γυναικών είναι σημαντικό κομμάτι της APOELLA και προσφέρουν μία ξεχωριστή διάσταση στην ελληνική δημιουργικότητα και καινοτομία. Συνδυάζοντας αρμονικά την παράδοση με τις σύγχρονες τάσεις, οι δημιουργίες τους αναδεικνύουν το υψηλό επίπεδο αισθητικής που χαρακτηρίζει τη σύγχρονη ελληνική μόδα.


Alexander Schneider (Group Chief Operating Officer Sani/Ikos, Ελένη Ανδρεάδη, Ανδριανός Γκιώνης (Group Retail Development Director Sani/Ikos)

Για 10 χρόνια, η APOELLA Boutique αποτελεί σημείο αναφοράς για το ελληνικό και διεθνές κοινό, προσφέροντας μοναδικές επιλογές που ανταποκρίνονται στις ανάγκες και τα γούστα των σύγχρονων γυναικών.



Λίγα λόγια για την APOELLA Boutique:


Η APOELLA ιδρύθηκε το 2014, με όραμα να προσφέρει στο ελληνικό και διεθνές κοινό μια επιλεγμένη συλλογή από ρούχα και αξεσουάρ από καταξιωμένους Έλληνες σχεδιαστές. Στα 10 χρόνια λειτουργίας της, η εταιρεία έχει καταφέρει να χτίσει φήμη για την υψηλή αισθητική και ποιότητα των προϊόντων της, την άψογη εξυπηρέτηση και την αφοσίωσή της στην προώθηση της ελληνικής δημιουργικότητας.


Gallery



Jul 16

1 min read

N
bottom of page