top of page

AOS CONCEPT: ΜΙΑ ΑΘΟΡΥΒΗ ΙΔΕΑ ΗΡΩΙΣΜΟΥ

Feb 16

2 min read

Panos
Photo: Christina Dimitriadou

Μινιμαλισμός. Νέα τάση ή διαχρονική ανάγκη; Μάλλον και τα δύο. Πόση προσπάθεια

καταβάλλουμε καθημερινά για να καλμάρουμε την πολυκύμαντη ζωή μας και να βρούμε την ισορροπία μέσα μας; Στρεφόμαστε σε ψυχοθεραπεία, σε τεχνικές διαλογισμού ή ακόμη και στην πίστη μας συχνά για να μπορούμε να βγούμε από το mood επιβίωσης και να γίνουμε παραγωγικοί. Αποδεδειγμένα η μινιμαλιστική προσέγγιση τόσο στη διακόσμηση όσο και στο ενδυματολογικό κομμάτι ενός ατόμου, δύναται να προσφέρει ηρεμία (Οι ADHDs σίγουρα το γνωρίζουν).


Μπορούν τα trends να πετύχουν ισοδυναμία με το διαχρονικό και ήσυχο; Η απάντηση

διαφαίνεται στην εταιρία AOS concept (Absense of Sonance, δηλαδή η απουσία της

Ηχηρότητας), με τη δική τους πετυχημένη φόρμουλα. Η βαρύτητα στις δημιουργίες τους πέφτει στην ποιότητα και την ανθεκτικότητα. Η εταιρία AOS concept ξεκίνησε το 2022 και απευθύνεται τόσο σε γυναίκες όσο και άντρες που εκτιμούν το διαχρονικό elegance, με εναλλασσόμενα είδη προϊόντων, από ενδύματα, τσάντες, αξεσουάρ και παπούτσια.

Photo: Christina Dimitriadou

Η «απουσία της ηχηρότητας» σημαίνει πως η ηρεμία εξευγενίζει το style και

ερμηνεύεται αισθητικά σε σχέδια που παιχνιδίζουν πατρονιστικά και όχι τόσο χρωματικά. Αποχρώσεις του beige, μαύρο, λευκό, τόνοι του γκρι και pal αποχρώσεις του κόκκινου, του μπλε και του πράσινου αποτελούν κυρίως τη χρωματική παλέτα των συλλογών. Επιπρόσθετα στοιχεία όπως knitwears, blazers σε διάφορες εκδοχές, με μανίκια και χωρίς, ασσυμετρία σε φορέματα και φούστες θυμίζουν μία εκδοχή Issey Miyake των 60s.


Δοκιμάσαμε το «Forever Trench coat» της AOS concept, και μπορούμε να πούμε

πως το προϊόν επιβεβαίωσε τα παραπάνω. Κλασικό, unisex και oversized, το trench coat αποτελεί τον ιδανικό συνδυασμό του ήσυχου ουρμπανισμού. Φτιαγμένο από 100% βαμβάκι που του προσδίδει αναπνοή και φιλικότητα προς τον καταναλωτή, περιέχει και μία ζώνη για να μεταβάλλει το σχήμα του αλλά και κουμπιά για τους λάτρεις του κλασικού.


Όπως αναφέρει η εταιρία, «Η AOS ξεκινάει ως μία αισθητική εμπειρία και

μετατρέπεται σε θεμέλια για το χτίσιμο μίας ήσυχης και ηρωικής ζωής».



Feb 16

2 min read

Panos
bottom of page