top of page

ANTHEA COSMETICS: ΜΙΑ ΟΛΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΤΟΥ ΚΑΛΛΩΠΙΣΜΟΥ

Feb 18

2 min read

Panos

Photo: Anthea Cosmetics

Σεβασμός, ελευθερία, ομορφιά και ψυχική υγεία είναι έννοιες δύσκολα συνυφασμένες

στο σήμερα. Η γνώση για την ισορροπία βρίσκεται μέσα μας, αλλά πως την εντοπίζουμε όταν ακόμη και αυτό διατρέχεται από πληθώρα παρεμβολών και γονιδιακά μπλόκα που έχουμε αποσπάσει από το περιβάλλον μας; Η απάντηση βρίσκεται στην ατέρμονη προσπάθεια να έρθουμε κοντά στον πραγματικό εαυτό μας.


Η Anthea Cosmetics κατακτά την ισορροπία των παραπάνω αξιών, καθώς τα προϊόντα της στοχεύουν σε μία σφαιρική και παράλληλα ατομική φροντίδα του εαυτού μας. Το όνομα «Ανθέα» προέρχεται από τις λέξεις «Άνθεια», «ανθός» και σημαίνει «ανθοστόλιστη». Κατά την αρχαιότητα χρησιμοποιήθηκε στο Άργος για τη Θεά Ήρα αλλά τον 17ο αιώνα, οι Άγγλοι ποιητές προσέδωσαν στη λέξη την έννοια της άνοιξης.


Η άνοιξη, τα άνθη, τα φυτά και όλη η ελληνική φύση ενέπνευσε τη δημιουργία

«φρέσκων» προϊόντων περιποίησης, βασισμένων σε παραδοσιακές συνταγές και σύγχρονες έρευνες, με στόχο να αφαιρεθούν από την διαδικασία περιποίησης της επιδερμίδας μας τεχνητά χρώματα και αρώματα και να αφήσουμε τη φύση να κάνει αυτό που τόσο καλά γνωρίζει! Έλαια, βούτυρα, βοτανόλαδα, μελισσοκέρι, εκχυλίσματα, αιθέρια έλαια, πρόπολη, βιταμίνες είναι τα απλά υλικά που χρησιμοποιούνται για τη φροντίδα της επιδερμίδας σας εμπλουτισμένα με ενεργά συστατικά που προσφέρουν ενυδάτωση, σύσφιξη ανόρθωση και αντιρυτιδική προστασία. Η Anthea φτιάχνει φρέσκα προϊόντα περιποίησης της επιδερμίδας με πολλή αγάπη και σεβασμό για τη φύση – και για όσους την εμπιστεύτηκαν. Όλα φρέσκα και συμπυκνωμένα και για αυτό αρκεί μια μικρή ποσότητα.


Έτσι το skincare ή η φροντίδα της επιδερμίδας αποκτά προϊόντα φιλικά στο περιβάλλον, cruelty-free, σε οικολογικές συσκευασίες, με συστατικά που τα καθιστούν πολύ αποτελεσματικά. Μάλιστα, συστήνεται να βγάλετε μια φωτογραφία πριν και μία άλλη, μετά από ένα μήνα χρήσης, ώστε να γίνει αντιληπτή η διαφορά.


Η Anthea Cosmetics είναι στη διάθεσή σας για να λυθεί κάθε απορία σας και να σας προτείνουν τρόπους που θα βγάλουν έξω την καλύτερη και πιο λαμπερή εκδοχή της επιδερμίδας σας.


Μάθετε περισσότερα για την Anthea Cosmetics σε Facebook, Instagram και Tik Tok και βρείτε τα προϊόντα της στο φυσικό κατάστημα, στο e-shop ή τηλεφωνικά στα 2310457745 και 6944140463.








Feb 18

2 min read

Panos
bottom of page